Czerwone porzeczki są bogatym źródłem witaminy C, dzięki czemu mają ważne właściwości przeciwutleniające.

 

Czerwone porzeczki są również bogate w potas, który pomaga regulować ciśnienie krwi i dba o zdrowie serca. Zawiera także dużo magnezu, który jest niezbędny dla zdrowia kości, mięśni i nerwów oraz zdrowego funkcjonowania serca.

 

 

Suszona porzeczka czerwona EKO

Strona Główna | Produkty | Produkty BIO | Suszona porzeczka czerwona EKO 

Wartość odżywcza w 100 g:

Składniki:

Wartość energetyczna:

Tłuszcz:

W tym kwasy  tłuszczowe nasycone:

Węglowodany:

W tym cukry:

Błonnik:

Białko:

Sól:

1236 kJ/294 kcal

0,7 g

0,1 g

76,0 g

28,0 g

23,9 g

7,9 g

0,004 g 

Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonej czerwonej porzeczki EKO.

Sposób przyrządzania:

...

... 

 

 

 

 

suszona czerwona porzeczka z certyfikowanych upraw rolnictwa ekologicznego 100%

Składniki:

PPHU "AWB" Alina Becla © 2015 | Polityka prywatności