Suszone gruszki są doskonałym źródłem błonnika i witaminy C, wspomagają system trawienny i odpornościowy. Jedzenie suszonych gruszek może pomóc zwalczyć infekcję organizmu oraz utrzymać układ trawienny w dobrej kondycji. Zawierają pektyny, które są przydatne w regulacji poziomu cholesterolu

Suszona gruszka EKO

Strona Główna | Produkty | Produkty BIO | Suszona gruszka EKO 

Wartość odżywcza w 100 g:

Składniki:

Wartość energetyczna:

Tłuszcz:

W tym kwasy  tłuszczowe nasycone:

Węglowodany:

W tym cukry:

Błonnik:

Białko:

Sól:

1224 kJ/290 kcal

0,31 g

0,1 g

79,0 g

34,9 g

20,2 g

3,0 g

0,1 g 

Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonej gruszki EKO.

Sposób przyrządzania:

...

... 

 

 

 

 

suszone owoce gruszki z certyfikowanych upraw rolnictwa ekologicznego (100%)

Składniki:

PPHU "AWB" Alina Becla © 2015 | Polityka prywatności