Bogate w błonnik suszone śliwki ułatwiają spalanie tłuszczu, a zawarte w śliwkach pektyny powodują uczucie sytości.

 

Suszone śliwki neutralizują nadmiar wydzielanych kwasów trawiennych, zapobiegają zaparciom, przeciwdziałają zatruciom. Są bogate w błonnik i ułatwiają spalanie tłuszczu. Śliwki hamują wchłanianie cholesterolu, a zawarty w nich magnez i witamina B6 korzystnie oddziałuje na układ nerwowy.

 

Suszone śliwki bez pestek są idealne na przekąskę. Nie tylko dlatego, że smakują wyśmienicie, ale są też bardzo zdrowe, nie zawierają tłuszczu, a bogate są w potas i błonnik. Te drylowane śliwki są tak pyszne i słodkie, że aż trudno uwierzyć, że nie zawierają dodatku cukru.

Suszona śliwka bez pestki EKO

Strona Główna | Produkty | Produkty BIO | Suszona śliwka bez pestki EKO 

Wartość odżywcza w 100 g:

Składniki:

Wartość energetyczna:

Tłuszcz:

W tym kwasy  tłuszczowe nasycone:

Węglowodany:

W tym cukry:

Błonnik:

Białko:

Sól:

1067 kJ/253 kcal

0,49 g

0,1 g

66,4 g

45,6 g

14,9 g

3,2 g

0,01 g

Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonegj sliwki EKO.

Sposób przyrządzania:

...

... 

 

 

 

 

Suszona śliwka z certyfikowanych upraw rolnictwa ekologicznego 100%.

Składniki:

PPHU "AWB" Alina Becla © 2015 | Polityka prywatności