Naturalny dodatek do zup, sosów, mięs, sałatek.

Napar z kopru pomaga w leczeniu przeziębień, gryp, kaszlu. Posiada również właściwości moczopędne. Herbatki z kopru są używane do łagodzenia niestrawności żołądkowych. Regularnie pita przez karmiące matki pomaga w uniknięciu kolek u niemowlaków. Koper jest świetnym sposobem na pozbycie się wzdęć, które są powodowane trzymaniem gazów.

 

 

Suszony koper EKO

Wartość odżywcza w 100 g:

Składniki:

Wartość energetyczna:

Tłuszcz:

W tym kwasy  tłuszczowe nasycone:

Węglowodany:

W tym cukry:

Błonnik:

Białko:

Sól:

793 kJ/188 kcal

1,6 g

0,3 g

48,5 g

15,0 g

21,4 g

16,2 g

0,05 g 

Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonego kopru EKO.

Sposób przyrządzania:

...

... 

 

 

 

 

suszony koper z certyfikowanych upraw rolnictwa ekologicznego

Składniki:

PPHU "AWB" Alina Becla © 2015 | Polityka prywatności