Naturalny dodatek do zup, sosów, mięs, sałatek. Por to bogactwo witamin,  związku z tym, pory to idealne warzywo do spożywania w zimie w okresie o obniżonej odporności.

 

 

 

 

 

 

 

Suszony por

Wartość odżywcza w 100 g:

Składniki:

PPHU "AWB" Alina Becla © 2015 | Polityka prywatności

Wartość energetyczna:

Tłuszcz:

W tym kwasy  tłuszczowe nasycone:

Węglowodany:

W tym cukry:

Błonnik:

Białko:

Sól:

1169,8 kJ/277 kcal

2,5 g

0,3 g

47,9 g

6,7 g

22,9 g

18,5 g

0,1 g

Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonego pora.

Sposób przyrządzania:

....

... 

 

 

 

 

por suszony 100%

Składniki: