PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności
projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK
Bogate w błonnik suszone śliwki ułatwiają spalanie tłuszczu, a zawarte w śliwkach pektyny powodują uczucie sytości.
Suszone śliwki neutralizują nadmiar wydzielanych kwasów trawiennych, zapobiegają zaparciom, przeciwdziałają zatruciom. Są bogate w błonnik i ułatwiają spalanie tłuszczu. Śliwki hamują wchłanianie cholesterolu, a zawarty w nich magnez i witamina B6 korzystnie oddziałuje na układ nerwowy.
Suszone śliwki bez pestek są idealne na przekąskę. Nie tylko dlatego, że smakują wyśmienicie, ale są też bardzo zdrowe, nie zawierają tłuszczu, a bogate są w potas i błonnik. Te drylowane śliwki są tak pyszne i słodkie, że aż trudno uwierzyć, że nie zawierają dodatku cukru.
Suszona śliwka z pestką EKO
Strona Główna | Produkty | Produkty BIO | Suszona śliwka z pestką EKO
Wartość odżywcza w 100 g:
Składniki:
Wartość energetyczna:
Tłuszcz:
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany:
W tym cukry:
Błonnik:
Białko:
Sól:
800 kJ/190 kcal
0,36 g
0,08 g
49,8 g
34,2 g
11,2 g
2,4 g
< 0,01 g
Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonej śliwki EKO.
Sposób przyrządzania:
...
...
Suszona śliwka z certyfikowanych upraw rolnictwa ekologicznego 100%.
Składniki: