PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności

projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK

Suszony agrest jest doskonałym źródłem witaminy C, poprawia trawienie i przyswajanie pokarmu.

Aronia zawiera najwyższe stężenie flawonoidów i przeciwutleniaczy.

Do przyrządzania naparów, doskonały dodatek do mięs i sosów. Brusznica działa moczopędnie i bakteriobójczo.

Najcenniejszym bogactwem brzoskwiń są pierwiastki mineralne: wapń, żelazo  oraz magnez.

Suszone jagody zawierają wiele cennych składników odżywczych, które pomagają nam utrzymać zdrową dietę.

Te przepyszne, chrupiące chipsy do pogryzania jako przekąska.

Suszone gruszki są doskonałym źródłem błonnika i witaminy C, wspomagają system trawienny.

Jeżyny są stosowane przy przeziębieniach, ponieważ są bogatym źródłem witamin.

Napar z kopru pomaga w leczeniu przeziębień, gryp, kaszlu. Posiada również właściwości moczopędne.

Suszone maliny zajmują wysoką pozycję wśród najbardziej  aromatycznych suszonych owoców

Morele są szczególnie bogate w beta-karoten, zawierają go najwięcej spośród wszystkich owoców.

Orzechy laskowe to bogate źródło minerałów: cynku, potasu, miedzi, żelaza czy fosforu.

Orzechy włoskie zawierają wysokie stężenie kwasów tłuszczowych z grupy omega-3, są bogate w błonnik.

Napar z pokrzywy bardzo korzystnie wpływa na odporność całego organizmu, wzmaga nasze naturalne siły witalne .

Owoce czarnej porzeczki mają wiele efektów w leczeniu i zapobieganiu różnym chorobom.

Czerwone porzeczki są bogatym źródłem witaminy C, dzięki czemu mają właściwości przeciwutleniające.

Bogate w błonnik śliwki ułatwiają spalanie tłuszczu, a zawarte w śliwkach pektyny powodują uczucie sytości.

Suszona truskawka stanowi dodatek do kasz, pieczonego ryżu, zup owocowych lub jako przekąska.

Związki występujące w suszonych wiśniach pomagają obniżyć poziom cholesterolu we krwi.

Żurawina jest bogata w witaminę C, ma właściwości przeciwutleniające i antybakteryjne.

Mieszanka śniadaniowa zbożowo-owocowa EKO  jest źródłem łatwo przyswajalnych witamin.

Bogate w błonnik śliwki ułatwiają spalanie tłuszczu, a zawarte w śliwkach pektyny powodują uczucie sytości.

Te przepyszne, chrupiące chipsy do pogryzania z dodatkiem cynamonu.

Te chrupiące ćwiartki jabłka dostarczają witamin.

Żurawina jest bogata w witaminę C, ma właściwości przeciwutleniające i antybakteryjne.

Żurawina jest bogata w witaminę C, ma właściwości przeciwutleniające i antybakteryjne.

Mieszanka egzogyczna EKO  jest źródłem łatwo przyswajalnych witamin.

Bogate źródło witamin oraz minerałów.