PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności
projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK
Suszony agrest jest doskonałym źródłem witaminy C, poprawia trawienie i przyswajanie pokarmu.
Aronia zawiera najwyższe stężenie flawonoidów i przeciwutleniaczy.
Do przyrządzania naparów, doskonały dodatek do mięs i sosów. Brusznica działa moczopędnie i bakteriobójczo.
Najcenniejszym bogactwem brzoskwiń są pierwiastki mineralne: wapń, żelazo oraz magnez.
Suszone jagody zawierają wiele cennych składników odżywczych, które pomagają nam utrzymać zdrową dietę.
Te przepyszne, chrupiące chipsy do pogryzania jako przekąska.
Strona główna | Produkty | Produkty BIO
Suszone gruszki są doskonałym źródłem błonnika i witaminy C, wspomagają system trawienny.
Jeżyny są stosowane przy przeziębieniach, ponieważ są bogatym źródłem witamin.
Napar z kopru pomaga w leczeniu przeziębień, gryp, kaszlu. Posiada również właściwości moczopędne.
Suszone maliny zajmują wysoką pozycję wśród najbardziej aromatycznych suszonych owoców
Morele są szczególnie bogate w beta-karoten, zawierają go najwięcej spośród wszystkich owoców.
Orzechy laskowe to bogate źródło minerałów: cynku, potasu, miedzi, żelaza czy fosforu.
Orzechy włoskie zawierają wysokie stężenie kwasów tłuszczowych z grupy omega-3, są bogate w błonnik.
Napar z pokrzywy bardzo korzystnie wpływa na odporność całego organizmu, wzmaga nasze naturalne siły witalne .
Owoce czarnej porzeczki mają wiele efektów w leczeniu i zapobieganiu różnym chorobom.
Czerwone porzeczki są bogatym źródłem witaminy C, dzięki czemu mają właściwości przeciwutleniające.
Bogate w błonnik śliwki ułatwiają spalanie tłuszczu, a zawarte w śliwkach pektyny powodują uczucie sytości.
Suszona truskawka stanowi dodatek do kasz, pieczonego ryżu, zup owocowych lub jako przekąska.
Związki występujące w suszonych wiśniach pomagają obniżyć poziom cholesterolu we krwi.
Żurawina jest bogata w witaminę C, ma właściwości przeciwutleniające i antybakteryjne.
Mieszanka śniadaniowa zbożowo-owocowa EKO jest źródłem łatwo przyswajalnych witamin.
Bogate w błonnik śliwki ułatwiają spalanie tłuszczu, a zawarte w śliwkach pektyny powodują uczucie sytości.
Te przepyszne, chrupiące chipsy do pogryzania z dodatkiem cynamonu.
Te chrupiące ćwiartki jabłka dostarczają witamin.
Żurawina jest bogata w witaminę C, ma właściwości przeciwutleniające i antybakteryjne.
Żurawina jest bogata w witaminę C, ma właściwości przeciwutleniające i antybakteryjne.
Mieszanka egzogyczna EKO jest źródłem łatwo przyswajalnych witamin.
Bogate źródło witamin oraz minerałów.