PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności

projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK

Mieszanka kompotowa z rabarbarem

Strona Główna | Produkty | Mieszanki | Mieszanka z rabarbarem 

Wartość odżywcza w 100 g:

Składniki:

Wartość energetyczna:

Tłuszcz:

W tym kwasy  tłuszczowe nasycone:

Węglowodany:

W tym cukry:

Błonnik:

Białko:

Sól:

 

Jak przyrządzić kompot z wykorzystaniem mieszanki kompotowej z rabarbarem

Sposób przyrządzania:

Przygotowanie kompotu polega na zalaniu suszu wodą, doprowadzenie wody z suszem do wrzenia i gotowaniu przez około 10 minut. Torebka 200g wystarcza na ok. 2,5 l kompotu

 

jabłko

rabarbar 30%

porzeczka czerwona

czereśnia

 

Mieszanka suszu owocowego z sezonowym rabarbarem szczególnie polecana do przygotowania pysznego kompotu letniego.