PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności
projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK
Mieszanka kompotowa z rabarbarem
Strona Główna | Produkty | Mieszanki | Mieszanka z rabarbarem
Wartość odżywcza w 100 g:
Składniki:
Wartość energetyczna:
Tłuszcz:
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany:
W tym cukry:
Błonnik:
Białko:
Sól:
Jak przyrządzić kompot z wykorzystaniem mieszanki kompotowej z rabarbarem
Sposób przyrządzania:
Przygotowanie kompotu polega na zalaniu suszu wodą, doprowadzenie wody z suszem do wrzenia i gotowaniu przez około 10 minut. Torebka 200g wystarcza na ok. 2,5 l kompotu
jabłko
rabarbar 30%
porzeczka czerwona
czereśnia
Mieszanka suszu owocowego z sezonowym rabarbarem szczególnie polecana do przygotowania pysznego kompotu letniego.