PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności
projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK
Suszone gruszki są doskonałym źródłem błonnika i witaminy C, wspomagają system trawienny i odpornościowy. Jedzenie suszonych gruszek może pomóc zwalczyć infekcję organizmu oraz utrzymać układ trawienny w dobrej kondycji. Zawierają pektyny, które są przydatne w regulacji poziomu cholesterolu
Suszona gruszka EKO
Strona Główna | Produkty | Produkty BIO | Suszona gruszka EKO
Wartość odżywcza w 100 g:
Składniki:
Wartość energetyczna:
Tłuszcz:
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany:
W tym cukry:
Błonnik:
Białko:
Sól:
1224 kJ/290 kcal
0,31 g
0,1 g
79,0 g
34,9 g
20,2 g
3,0 g
0,1 g
Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonej gruszki EKO.
Sposób przyrządzania:
...
...
suszone owoce gruszki z certyfikowanych upraw rolnictwa ekologicznego (100%)
Składniki: