PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności
projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK
Naturalny dodatek do zup, sosów, mięs, sałatek.
Napar z kopru pomaga w leczeniu przeziębień, gryp, kaszlu. Posiada również właściwości moczopędne. Herbatki z kopru są używane do łagodzenia niestrawności żołądkowych. Regularnie pita przez karmiące matki pomaga w uniknięciu kolek u niemowlaków. Koper jest świetnym sposobem na pozbycie się wzdęć, które są powodowane trzymaniem gazów.
Suszony koper EKO
Strona Główna | Produkty | Produkty BIO | Suszony koper EKO
Wartość odżywcza w 100 g:
Składniki:
Wartość energetyczna:
Tłuszcz:
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany:
W tym cukry:
Błonnik:
Białko:
Sól:
793 kJ/188 kcal
1,6 g
0,3 g
48,5 g
15,0 g
21,4 g
16,2 g
0,05 g
Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonego kopru EKO.
Sposób przyrządzania:
...
...
suszony koper z certyfikowanych upraw rolnictwa ekologicznego
Składniki: