PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności
projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK
Orzechy włoskie zawierają wysokie stężenie kwasów tłuszczowych z grupy omega-3, są bogate w błonnik, witaminy z grupy B, kwas foliowy oraz magnez. Zawierają też dużą ilość fosforu, przez co doskonale wspomagają pracę mózgu, a sięgając po nie dostarczymy organizmowi również sporo żelaza, wapnia, potasu i cynku.
Orzechy włoskie są bogate w silne przeciwutleniacze, chroniące nasz organizm przed wolnymi rodnikami.
Suszony orzech włoski EKO
Strona Główna | Produkty | Produkty BIO | Suszony orzech włoski EKO
Wartość odżywcza w 100 g:
Składniki:
Wartość energetyczna:
Tłuszcz:
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany:
W tym cukry:
Błonnik:
Białko:
Sól:
2275 kJ/549 kcal
39,9 g
3,52 g
39,6 g
2,8 g
17,2 g
16,4 g
<0,01 g
Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonego orzecha włoskiego EKO.
Sposób przyrządzania:
...
...
suszone orzechy włoskie z certyfikowanych upraw rolnictwa ekologicznego 100%
Składniki: