PPHU "AWB" Alina Becla © 2018| Polityka prywatności
projekt i wykonanie Studio Projektowe PINKSZARK
Naturalny dodatek do zup, sosów, mięs, sałatek. Por to bogactwo witamin, związku z tym, pory to idealne warzywo do spożywania w zimie w okresie o obniżonej odporności.
Suszony por
Strona Główna | Produkty | Suszone warzywa | Suszony por
Wartość odżywcza w 100 g:
Składniki:
Wartość energetyczna:
Tłuszcz:
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany:
W tym cukry:
Błonnik:
Białko:
Sól:
1169,8 kJ/277 kcal
2,5 g
0,3 g
47,9 g
6,7 g
22,9 g
18,5 g
0,1 g
Jak przyrządzić zdrowy i odżywczy posiłek z wykorzystaniem suszonego pora.
Sposób przyrządzania:
....
• ...
por suszony 100%
Składniki: